Sparen


Spaar nu voor unieke Vers-goodies!

Hoe werkt het?
Bij iedere €10,- besteding (in de filialen of via www.verssaladebar.nl) ontvang je 1 spaarzegel. Verzamel 10 spaarzegels voor een volle kaart. De volle kaart is in te wisselen tegen een van de unieke Vers-goodies of een gratis kleine salade. 
Het assortiment aan goodies zal uitgebreid worden en op=op.

 

Kies uit:

Saladebox 


Deze handige saladebox met de quote ''There is happiness in this box!'' is verkrijgbaar in ruil voor een volle spaarkaart.


 

Vers sweater NIET LEVERBAAR


Steel de show met deze comfortabele sweater! Hij is beschikbaar voor dames en heren in maat S, M, L en XL. Geef ons je maat door en wij bestellen 'm voor je. De levertijd is ongeveer een week. Inwisselbaar tegen twee volle spaarkaarten.


Gratis kleine salade (t.w.v. 9 euro)


Ontvang een gratis kleine salade bij het inwisselen van jouw volle spaarkaart. Let op: dit is alleen geldig in de vestiging en niet bij online bestellingen.
Je kunt kiezen uit een van de negen kleine salades uit ons assortiment. Inwisselbaar tegen een volle spaarkaart.Algemene voorwaarden

  • Je ontvangt 1 spaarzegel bij iedere €10 euro die je besteed (via verssaladebar.nl, Vers Hilversum, Vers Utrecht, Vers Mout, helaas niet via Thuisbezorgd.nl)
  • Bij 10 originele spaarzegels heb je een volle spaarkaart
  • Per volle ingeleverde spaarkaart mag je een unieke Vers-goodie of gratis kleine salade uitkiezen
  • Spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld
  • Verzilveren kan alleen aan de kassa van Vers Hilversum
  • Je ontvangt geen zegels bij de aankoop en verzilvering van cadeaubonnen
Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot de spaaractie, kunt u terecht bij Etienne Ros (035) 772 1720 of via de mail op info@vershilversum.nl Hilversum, 15 oktober 2018.

Vestiging Hilversum 4 stars after 667 reviews
Vestiging Hilversum